vacatures en opleidingen

EPP is voortdurend in ontwikkeling en in beweging en wil de GGZ naar een hoger plan tillen.

Wij komen graag in contact met mensen die enthousiast worden van deze missie en een bijdrage willen leveren aan de groei van EPP.

vacatures en opleidingen

orthopedagoog/ GZ-psycholoog

Ben je orthopedagoog? Ben je GZ-psycholoog?

Voor onze nieuwe locatie komen we graag in contact met orthopedagogen en GZ-psychologen, om ons behandelaanbod uit te breiden op de Noord Veluwe.

meer informatie

psychotherapeut/ praktijkopleider

Voor ons Specialistische team van de volwassenafdeling, zoeken wij een bevlogen en ervaren psychotherapeut/ praktijkopleider, met affiniteit voor schematherapie, traumatherapie en systeemtherapie.

meer informatie

Leden Cliëntenraad

Ermelosche Psychologen Praktijk (EPP) is bezig met het opzetten van een Cliëntenraad. Deze raad bestaat uit 3 leden ( 1 voorzitter en 2 algemene leden) waarin cliënten, ex-cliënten, familie van (ex) cliënten of zij die een grote affiniteit hebben met de geestelijke gezondheidszorg en in het bijzonder de ambulante tak hierbinnen kunnen nemen. Eén keer in de maand vergadert de Cliëntenraad onderling en een aantal keren per jaar overlegt de Cliëntenraad met de Raad van Bestuur van EPP. Tijdens deze overleggen bespreken wij onderwerpen die belangrijk zijn voor cliënten van EPP, zoals veiligheid, kwaliteit van zorg, clienttevredenheid, eHealth etc. Ook brengt de Cliëntenraad advies uit aan de Raad van Bestuur op tal van onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Dit is allemaal geregeld in de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz). Als lid van de Cliëntenraad kun je dus meepraten en meedenken over alles dat voor cliënten van belang is.

meer informatie

secretaresse (32 uur)

32 uur

Epp biedt vanwege uitbreiding van haar praktijk in Ermelo en in Nunspeet, per direct ruimte aan een secretaresse voor de behandelteams.

meer informatie