vacatures en opleidingen

EPP is voortdurend in ontwikkeling en in beweging en wil de GGZ naar een hoger plan tillen.

Wij komen graag in contact met mensen die enthousiast worden van deze missie en een bijdrage willen leveren aan de groei van EPP.

vacatures en opleidingen

GZ-psycholoog volwassenen

Wij zoeken 2 GZ-psychologen in Ermelo, vanaf 1 december. Na plusminus een halfjaar bekend te zijn geworden met onze organisatie zullen beide nieuwe collega's gaan werken op onze nieuwe locatie te Nunspeet en een bijdrage leveren aan het opzetten van de volwassenen afdeling.

meer informatie

Leden Cliëntenraad

Ermelosche Psychologen Praktijk (EPP) is bezig met het opzetten van een Cliëntenraad. Deze raad bestaat uit 3 leden ( 1 voorzitter en 2 algemene leden) waarin cliënten, ex-cliënten, familie van (ex) cliënten of zij die een grote affiniteit hebben met de geestelijke gezondheidszorg en in het bijzonder de ambulante tak hierbinnen kunnen nemen. Eén keer in de maand vergadert de Cliëntenraad onderling en een aantal keren per jaar overlegt de Cliëntenraad met de Raad van Bestuur van EPP. Tijdens deze overleggen bespreken wij onderwerpen die belangrijk zijn voor cliënten van EPP, zoals veiligheid, kwaliteit van zorg, clienttevredenheid, eHealth etc. Ook brengt de Cliëntenraad advies uit aan de Raad van Bestuur op tal van onderwerpen die voor cliënten van belang zijn. Dit is allemaal geregeld in de Wet medezeggenschap cliënten zorginstellingen (Wmcz). Als lid van de Cliëntenraad kun je dus meepraten en meedenken over alles dat voor cliënten van belang is.

meer informatie